Kurssit

Julkisesta kurssitarjonnastamme löytyy tällä hetkellä yli 400 erilaista kurssia; tarjonta on siis laaja. Kurssit jakautuvat seuraaviin aihealueisiin: sovelluskehitys, infra, tietoliikenne, tietokannat, liiketoiminta ja tietohallinto, ohjelmistojen käyttö ja käytön suunnittelu, kuvankäsittely ja julkaisujen tekeminen, projektin hallinta ja muutoksen läpivienti sekä valmennusohjelmat.

Sovelluskehitys-osa-alue jakautuu muunmuassa suunnittelu-, UML- ja systeemityöhön, testaukseen, XML- ja verkkopalveluihin, Javaan, Java Enterprise Editioniin, Microsoft.NET:iin, Microsoft Dynamics CRM:aan, mobiilisovelluksiin, internet-sovelluskehitykseen sekä dynaamisiin kieliin. Infra-osa-alue sisältää muunmuassa seuraavat alaosa-alueet: Windows Server 2008, Windows 7, Windows Vista, Microsoft Forefront sekä Microsoft SharePoint ja Office. Tietoliikenne-osiosta löytyy yleiskursseja sekä protokollia, reititystä, yritysverkkoja (LAN/WAN/WLAN) ja Ciscoa käsitteleviä kursseja. Tietokannat-osio sisältää tietokantojen hallintaan ja  ohjelmointiin liittyviä kursseja sekä raportointiin ja businessälyyn liittyviä kursseja.  

Liiketoiminta ja tietohallinto –osio käsittää suosittuja ISO 20000 –kursseja, tuote- ja teknologiakatsauksia sekä liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä kursseja. Ohjelmistojen käyttö ja käytön suunnittelu –osio sisältää muun muassa SharePointin käyttöön ja suunnitteluun liittyviä kursseja, Office tuki –kursseja, Word-, Excell- ja OpenOffice-kursseja, Powerpointin käyttöön liittyviä kursseja sekä web-sivujen tuottamiseen ja verkkomarkkinointiin liittyviä kursseja. Tähän osioon sisältyy myös tutkintoihin tähtäävää koulutusta. Tietokoneen ajokorttitutkinnon valmennus on myös maininnan arvoinen koulutus, jota suosittelemme työntekijöille, jotka käyttävät tietokonetta työssään jonkinverran, mutta joiden taitotaso on aloittelijan tai hieman tätä edistyneemmän tasolla.

Kuvankäsittely ja julkaisujen tekeminen –osio sisältää taittamiseen ja julkaisun tekemiseen liittyviä kursseja, piirtämiseen liittyviä kursseja, kuvankäsittelyä ja valokuvausta sisältäviä kursseja, PDF:ään liittyviä kursseja sekä web-sivujen tuottamiseen liittyviä kursseja. Projektinhallinta ja muutoksen läpivienti –osiosta löydät projektinhallintakursseja, joilla käsitellään muutoksen läpivientiä, Microsoft Project –kursseja, EPM-kursseja sekä PRINCE2-kursseja.

Valmennusohjelmat-osiosta löydät Office 2007 –asiantuntija –valmennuskursseja, joiden tavoitteena on valmentaa Microsoft Certified Application Specialist –tutkintoihin.  Tällainen valmennus kannattaa valita, jos tarvitset loistavat tiedot Office 2007:sta. Tämä valmennus on suunniteltu erityisesti henkilöille, jotka työskentelevät lähituessa, Help Deskissä tai tarvitsevat muutoin hyvät tiedot Officesta. Office 2007 –asiantuntija –valmennuskurssit sisältävät neljä osaa, jotka ovat Outlook, Excel, PowerPoint sekä Word. Voit osallistua vain yhteen osaan tai kaikkiin neljään tarpeidesi mukaan ja jokaisen osion jälkeen voit halutessasi suorittaa Microsoft Application Specialist-testin.  

Tarkemman listan kurssitarjonnastamme saat soittamalla numeroon +358 56 5236377 ja tilaamalla ilmaisen kurssioppaamme. Voit tilata kurssioppaan myös sähköpostitse osoitteella kurssioppaat@tietonikkarit.fi .

Koulutustilamme sijaitsevat Kotkan Business Centerissä osoitteessa Jokitie 29. Koulutustilat sijaitsevat Kotkan keskustassa, joten kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Jos saavut omalla autolla, voit pysäköidä toimitilojemme edessä sijaitsevan parkkipaikan vieraspaikalle.  Kurssipäivät alkavat kello 9.00 ja päättyvät kello 16.00. Kurssipäivän aikana koulutuskeskuksessamme tarjoillaan aamiainen, lounas sekä iltapäiväkahvit, jotka sisältyvät kurssin hintaan. Toivomme, että annat meille palautetta kurssin jälkeen, jotta voimme kehittää toimintaa saamiemme palautteiden pohjalta!

Uusin palvelumme on sertifiointi tehotreeni –valmennuspaketti, joka johtaa sertifiointiin. Valmennuspaketit on suunnattu sekä it-alan ammattilaisille että tavallisille tietokoneen käyttäjille. Koska toimimme sekä Prometric- että VUE-testikeskuksena, voit suorittaa koulutuskeskuksessamme testit, jotka johtavat sertifiointiin.  Testikeskuksessamme voit suorittaa seuraavien päämiesten testit: Microsoft, Cisco, Citrix, Linux Professional Institute (LPI), IBM, Novell sekä Vmware. Suoritettu tutkinto on hyödyllinen sekä tutkinnon suorittajalle, yritykselle että yrityksen sidosryhmille.

Testi varataan joko soittamalla numeroon +358 56 5236377 tai sähköpostitse osoitteella testit@tietonikkarit.fi.  Samasta paikasta voit tiedustella testien hintoja. Hintoihin lisätään 22% alv:ta. Tullessasi suorittamaan testiä sinulla tulee olla mukana kaksi henkilötodistusta, joista ainakin toisen tulee olla kuvallinen. Testi suoritetaan valvotusti tietokoneella. Läpimenneestä testistä saa todistuksen samantien mukaan. Testi välitetään automaattisesti myös kyseiselle päämiehelle kuten Ciscolle. Jos joudut perumaan testiin osallistumisen voit tehdä sen veloituksetta viikkoa ennen sovittua testipäivää. Sairaustapauksissa testipäivää voi siirtää lääkärintodistuksella myös muuna aikana ilman lisäveloitusta. Tietonikkareiden testikeskus sijaitsee Kotkassa osoitteessa Rantakatu 55. (2. Kerros), 49500 Kotka. Testikeskus on avoinna keskiviikkoisin ja torstaisin ja ryhmät aloittavat kello 12.00 sekä 14.00.